Del referèndum i el PSC i de l’Ajuntament de Barcelona i Airbnb

28/06/2017 at 18:03

Vespre a La 2

El referèndum divideix al PSC. El partit va enviar als seus càrrecs electes directrius clares de com actuar, però alguns alcaldes han mostrat ja discrepàncies de criteri. L’enfrontament entre l’Ajuntament de Barcelona i Airbnb va a més. El Govern d’Ada Colau amenaça amb sancions de 600 mil euros al portal d’Internet.

Als nostres faristols: Joan López Alegre, Rafael de Ribot i Esther Vivas.

Entry filed under: televisió. Tags: .

“Ciutadans està més interessat en blanquejar la corrupció del PP que en combatre’la” “El rey emérito Juan Carlos I es una figura incómoda para la actual Casa Real de Felipe VI”


Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Lo que nos tragaremos con el CETA: carne tratada con hormonas, colorantes alimentarios prohibidos hasta el momento y manzanas y salmones transgénicos. La ganadería de carne de vacuno y de porcino, el sector de la leche y las denominaciones de origen también saldrán perdiendo
.
Artículo que saco en @elperiodico_cas. Un 1/3 dels aliments que es produeixen al món per consum humà acaben malbaratant-se en el seu camí del camp al plat. Tot un exemple de com els aliments s'han convertit en un negoci! .
En vam parlar dissabte a les jornades d'AICEC-ADICAE a Barcelona, al costat dels companys de la Plataforma Aprofitem els Aliments.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: