“L’ofensiva repressiva de l’Estat se li pot escapar de les mans i girar en contra”

21/09/2017 at 23:41

8 al dia | 8tv

Atents al que passa als carrers i als despatxos polítics en aquest especial de 8 al dia, després d’un dia molt intens amb l’operació i les detencions de la guàrdia civil.

A la taula: Josep Lledó, Carles Fernàndez, Esther Vivas, Josep Manel Silva i Gonzalo Bernardos.

Entry filed under: televisió. Tags: .

“Avui no només està en joc el futur polític de Catalunya sinó també el del conjunt de l’Estat” En defensa de la democracia


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
Impresionantes los tagliatelle de boniato con salsa de anacardo y trufa negra del vegetariano @TheSpotBarcelona en Barcelona. Tenía pendiente ir desde hacía tiempo, y no ha defraudado. Buena comida vegetariana y espacio agradable. En fin, repetiremos. .
#TheSpotBarcelona #TheGreenSpot #Barcelona #ComerComida #RealFood #InstaVegan #IgFoodie #Organic #JustEatRealFood #Foodies #Vegan #HealthyFood #HealthyChoices #Veggies #Vegetariano #Vegeterian #EatClean #Vegano #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #VeganFood #EatRealFood #ComidaVegana #ComidaSana #FoodPorn #Foodiegram #VegetarianFood #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊!

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: