“Parlar de DUI és un error, cal parlar de República Catalana i procés constituent”

16/10/2017 at 09:32

Albert Cadanet, Anna Moyà i Albert Solé | ARA

Ningú sap què li passa pel cap a Carles Puigdemont exactament en aquests moments i pocs voldrien posar-se en la seva pell. La majoria d’analistes i experts consultats per l’ARA no tenen gens clar qè passarà els propers dies, però cadascú li recoman una sortida diferent.

Esther Vivas, periodista: Amb el discurs de dimarts el president Puigdemont va voler guanyar temps, però el que és prioritari és mantenir el front social ampli que es va mobilitzar per defensar el referèndum i que va aconseguir que aquest fos un èxit. Un front social que és més ampli que les bases independentistes. Mantenir aquest marc social és fonamental.

Per aconseguir-ho, parlar de la DUI és un error, cal parlar en clau de República Catalana i procés constituent, que és el marc que inclou tan aquells que volen la independència com aquells que volen trencar amb el règim del 1978. En la mesura que es defensi la República Catalana, l’Estat entendrà que es tracta d’un acte de sobirania i la resposta serà la repressió, com ja hem vist.

De fet, davant la declaració implícita del president Puigdemont de dimarts, Rajoy ja ha activat el 155. Per fer-hi front la clau està al carrer més que a les institucions, i per això una de les debilitats del discurs de Puigdemont és que va ser un discurs desmobilitzador no només pels independentistes, sinó també per aquells que sense ser-ho van defensar el referèndum al carrer i als col·legis.

Entry filed under: en premsa. Tags: .

La biblioteca àrtica creix amb el consum crític ¿La alimentación bio puede morir de éxito?


En defensa d’un part respectat | Betevé

Mesa sin rumbo | El Periódico

Mi hijo también desayuna garbanzos | Opcions

La teta: ecológica y anticapitalista | Opcions

Categories

Instagram

.
Mmmmm, deliciosa, la comida del vegetariano @arciris_veggie en Barcelona. Aquí, una parrillada de verduras con salsa pesto de brócoli. Y además de buena es bonita y barata. El menú del mediodía (tres platos, pan, bebida y postre a 10€). Y lo digo con afán de hacer buenas recomendaciones (que no me va comisión ni nada 😉). Una las mejores opciones vegetarianas en el Eixample 🖒
.
 #ArcIrisRestaurant #ArcIris #Barcelona #ComerComida #RealFood #IgFood #IgFoodie #InstaFoodie #JustEatRealFood #Foodism #Foodies #Vegan #Vegeterian #Healthyfood #HealthyChoices #Vegeterià #VegetarianLifeStyle #EatClean #FoodLovers #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #Foodpics #InstaFood #FoodStagra #FoodRevolution #Vegetariano #ParrilladadeVerduras #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
Mesa sin rumbo. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Ya hay Mesa, y la nueva legislatura arranca. Sin embargo, se desconoce el rumbo. El independentismo se ha asegurado su mayoría y la propuesta de incluir a los comuns ha quedado en agua de borrajas. .
La presencia de mujeres se ha visto reducida a la mínima expresión, una sobre siete. La pluralidad política y de género no está ni se la espera.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: