“L’aplicació de l’article 155 és un cop d’estat a les institucions catalanes”

22/10/2017 at 13:45

Més 324

Analitzem els primers indicis que s’han fet públics sobre el contingut de l’aplicació de l’article 155 i que han estat avançats per la socialista Carmen Calvo. Segons la portaveu del PSOE, les mesures que s’adoptaran van adreçades convocar eleccions autonòmiques i intervenir els Mossos d’Esquadra i TV3 i Catalunya Ràdio. Entrevistem a Marina Roig, avocada de Jordi Cuixart i a Jordi Palou-Loverdos, coautor d’un informe detallat de violacions de drets cívics i polítics a Catalunya durant el mes setembre i octubre de 2017.

A la taula, Eduard Roig, Esther Vivas, Joan Maria Clavaguera i Àstrid Barrio.

Entry filed under: televisió. Tags: .

Les mares com a subjecte polític en l’art i la cultura “La vulneració de drets que vam veure l’1O és tan sols un aperitiu davant el que significa el 155”


Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Lo que nos tragaremos con el CETA: carne tratada con hormonas, colorantes alimentarios prohibidos hasta el momento y manzanas y salmones transgénicos. La ganadería de carne de vacuno y de porcino, el sector de la leche y las denominaciones de origen también saldrán perdiendo
.
Artículo que saco en @elperiodico_cas. Un 1/3 dels aliments que es produeixen al món per consum humà acaben malbaratant-se en el seu camí del camp al plat. Tot un exemple de com els aliments s'han convertit en un negoci! .
En vam parlar dissabte a les jornades d'AICEC-ADICAE a Barcelona, al costat dels companys de la Plataforma Aprofitem els Aliments.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: