“L’aplicació de l’article 155 és un cop d’estat a les institucions catalanes”

22/10/2017 at 13:45

Més 324

Analitzem els primers indicis que s’han fet públics sobre el contingut de l’aplicació de l’article 155 i que han estat avançats per la socialista Carmen Calvo. Segons la portaveu del PSOE, les mesures que s’adoptaran van adreçades convocar eleccions autonòmiques i intervenir els Mossos d’Esquadra i TV3 i Catalunya Ràdio. Entrevistem a Marina Roig, avocada de Jordi Cuixart i a Jordi Palou-Loverdos, coautor d’un informe detallat de violacions de drets cívics i polítics a Catalunya durant el mes setembre i octubre de 2017.

A la taula, Eduard Roig, Esther Vivas, Joan Maria Clavaguera i Àstrid Barrio.

Entry filed under: televisió. Tags: .

Les mares com a subjecte polític en l’art i la cultura “La vulneració de drets que vam veure l’1O és tan sols un aperitiu davant el que significa el 155”


En defensa d’un part respectat | Betevé

Mesa sin rumbo | El Periódico

Mi hijo también desayuna garbanzos | Opcions

La teta: ecológica y anticapitalista | Opcions

Categories

Instagram

.
Mmmmm, deliciosa, la comida del vegetariano @arciris_veggie en Barcelona. Aquí, una parrillada de verduras con salsa pesto de brócoli. Y además de buena es bonita y barata. El menú del mediodía (tres platos, pan, bebida y postre a 10€). Y lo digo con afán de hacer buenas recomendaciones (que no me va comisión ni nada 😉). Una las mejores opciones vegetarianas en el Eixample 🖒
.
 #ArcIrisRestaurant #ArcIris #Barcelona #ComerComida #RealFood #IgFood #IgFoodie #InstaFoodie #JustEatRealFood #Foodism #Foodies #Vegan #Vegeterian #Healthyfood #HealthyChoices #Vegeterià #VegetarianLifeStyle #EatClean #FoodLovers #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #Foodpics #InstaFood #FoodStagra #FoodRevolution #Vegetariano #ParrilladadeVerduras #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
Mesa sin rumbo. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Ya hay Mesa, y la nueva legislatura arranca. Sin embargo, se desconoce el rumbo. El independentismo se ha asegurado su mayoría y la propuesta de incluir a los comuns ha quedado en agua de borrajas. .
La presencia de mujeres se ha visto reducida a la mínima expresión, una sobre siete. La pluralidad política y de género no está ni se la espera.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: