“El govern espanyol diu que hi ha independència judicial però parla sistemàticament en nom de la judicatura”

18/11/2017 at 13:29

Més 324

Comentem la decisió de la Fiscalia de Brussel·les d’ajornar la declaració de Carles Puigdemont i la seva possible extradició i la dels quatre consellers cessats. Fem un seguiment de la darrera jornada del judici del cas Gürtel i de les llistes dels partits per a les eleccions del 21-D. Entrevistem a Eva Labarta, advocada de Francesc Homs, i a Eduard Vallory, portaveu de Som Escola.

A la taula: Esther Vivas, Àstrid Barrio, Joan Queralt i Andreu Pujol Mas.

 

Entry filed under: televisió. Tags: .

Les eleccions del 21D a debat La revolució en el segle XXI


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
Impresionantes los tagliatelle de boniato con salsa de anacardo y trufa negra del vegetariano @TheSpotBarcelona en Barcelona. Tenía pendiente ir desde hacía tiempo, y no ha defraudado. Buena comida vegetariana y espacio agradable. En fin, repetiremos. .
#TheSpotBarcelona #TheGreenSpot #Barcelona #ComerComida #RealFood #InstaVegan #IgFoodie #Organic #JustEatRealFood #Foodies #Vegan #HealthyFood #HealthyChoices #Veggies #Vegetariano #Vegeterian #EatClean #Vegano #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #VeganFood #EatRealFood #ComidaVegana #ComidaSana #FoodPorn #Foodiegram #VegetarianFood #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊!

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: