“El Tribunal Suprem més que jutjar fets persegueix idees polítiques”

30/11/2017 at 22:17

Vespre 24 

El compte enrere per a la campanya està en marxa, i els partits van pefilant els seus missatges. Caldrà veure quina incidència tindran el processos judicials i si finalment tots els candidats podran participar en la campanya. El govern espanyol ha ordenat al Deparament de Cultura que entregui a l’Aragó les obres d’art del monestir de Sixena. Fins ara, la conselleria sempre s’havia negat a obeïr.

A la taula: Rafa López, Xavier Fina i Esther Vivas.

Entry filed under: televisió. Tags: .

Ha de votar Catalunya si continua o no a la Unió Europea? Maternitat, il.lustracions i molt d’humor


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
Impresionantes los tagliatelle de boniato con salsa de anacardo y trufa negra del vegetariano @TheSpotBarcelona en Barcelona. Tenía pendiente ir desde hacía tiempo, y no ha defraudado. Buena comida vegetariana y espacio agradable. En fin, repetiremos. .
#TheSpotBarcelona #TheGreenSpot #Barcelona #ComerComida #RealFood #InstaVegan #IgFoodie #Organic #JustEatRealFood #Foodies #Vegan #HealthyFood #HealthyChoices #Veggies #Vegetariano #Vegeterian #EatClean #Vegano #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #VeganFood #EatRealFood #ComidaVegana #ComidaSana #FoodPorn #Foodiegram #VegetarianFood #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊!

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: