‘El teu silenci no et protegirà’: les dones prenen la paraula

04/03/2019 at 22:51

Marta Pascual i Lucía Valls | À Punt

El 8 de Març les professionals del llibre se sumaran a la segona vaga de dones de la història. La mobilització vol evidenciar què passa quan deixen de contribuir a la societat per un dia. Ixen al carrer i a l’activisme en xarxes amb un retrat de l’escriptora negra Audre Lorde, il·lustrat per Paula Bonet, i amb el lema “El teu silenci no et protegirà”.

Per a fer que 2019 també siga l’any de les dones diverses feministes de l’àmbit cultural valencià prenen la paraula per a recomanar-nos un bon grapat de llibres que consideren inspiradors i encoratjadors de la lluita per la igualtat.

(…)

La llibreria La Rossa de Benimaclet (València), especialitzada en autores, que està a càrrec d’Alodia Clemente, recomana Mama desobedient d’Esther Vivas (Ara Llibres, 2019), un assaig sobre temes invisibles com la infertilitat, l’embaràs o la pèrdua gestacional.

Llegir el text complet aquí.

Entry filed under: 01 | Mamá desobediente, web.

“Hay que sacar la teta del armario” Per una maternitat apoderadora


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: