‘El teu silenci no et protegirà’: les dones prenen la paraula

04/03/2019 at 22:51

Marta Pascual i Lucía Valls | À Punt

El 8 de Març les professionals del llibre se sumaran a la segona vaga de dones de la història. La mobilització vol evidenciar què passa quan deixen de contribuir a la societat per un dia. Ixen al carrer i a l’activisme en xarxes amb un retrat de l’escriptora negra Audre Lorde, il·lustrat per Paula Bonet, i amb el lema “El teu silenci no et protegirà”.

Per a fer que 2019 també siga l’any de les dones diverses feministes de l’àmbit cultural valencià prenen la paraula per a recomanar-nos un bon grapat de llibres que consideren inspiradors i encoratjadors de la lluita per la igualtat.

(…)

La llibreria La Rossa de Benimaclet (València), especialitzada en autores, que està a càrrec d’Alodia Clemente, recomana Mama desobedient d’Esther Vivas (Ara Llibres, 2019), un assaig sobre temes invisibles com la infertilitat, l’embaràs o la pèrdua gestacional.

Llegir el text complet aquí.

Entry filed under: 01 | Mamá desobediente, web.

“Hay que sacar la teta del armario” Per una maternitat apoderadora


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

  • RT @altavozmxradio: “Durante siglos las mujeres fueron médicas sin título; excluidas de los libros y de la ciencia oficial. Se transmitían… 11 hours ago
  • RT @naciodigital: 🗣️ «Ens fan falta més polítiques menstruals: des d’educació menstrual fins a mesures que posin les cures al centre» ✍️ «… 20 hours ago

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: