Jornada maratoniana de signatures d’autors

25/04/2019 at 22:57

Informatius | Betevé

Autores feministes, ídols a les xarxes i obres de polítics triomfen durant la diada

La pluja de primera hora no ha fet desistir els ciutadans de sortir a la caça d’una firma i una dedicatòria del seu autor preferit durant aquest Sant Jordi. Una de les cares conegudes que ha aplegat diversos seguidors ha estat l’actriu i directora de cinema Leticia Dolera, abanderada del feminisme, que ha presentat el seu darrer treball, Morder la manzana, que amb un èxit trepidant ja arriba a la sisena edició. L’actriu ha insistit en la importància de llegir sobre feminisme perquè “a l’escola pública no s’explica res sobre el patriarcat”.

Una altra dona que s’ha llençat al món de l’escriptura és la periodista i sociòloga Esther Vivas. L’ara escriptora ha presentat Mama desobedient, una mirada feminista al món de la maternitat. L’autora denuncia en l’obra algunes “cesàries innecessàries i un sistema mèdic jeràrquic i patriarcal”.

La veterana escriptora Almudena Grandes tampoc no s’ha perdut una nova jornada dedicada a la signatura de llibres. Aquest cop ha presentat als seus lectors la darrera novel·la, Los pacientes del doctor García, una obra d’espies. Grandes ha manifestat que li encanta la diada de Sant Jordi perquè “intercanvia anècdotes” amb els seus seguidors i li agrada escoltar els sentiments que transmeten les seves obres literàries.

Seguir llegint la notícia aquí.

Entry filed under: 01 | Mamá desobediente, web. Tags: .

¿Es Sant Jordi una fiesta sexista? Quan cada firma és un ventallot emocional


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Instagram

. . "Una mamá desobediente es aquella que se rebela contra el ideal de maternidad que nos han impuesto, a caballo entre el ideal patriarcal de madre abnegada y su versión moderna neoliberal de súper mami, con un cuerpo perfecto y siempre disponible para el mercado de trabajo. . Se trata de una madre que revindica su derecho a decidir sobre el embarazo, el parto, la lactancia y la crianza, al mismo tiempo que defiende la necesidad de transformar la sociedad para que esto sea posible. . Una mujer que se reconcilia con su cuerpo y reconoce su capacidad para parir y dar de mamar" 💜 . Así lo escribo en el libro "Mamá desobediente. Una mirada feminista a la maternidad" 😉 . Aquí, la imagen de la portada de la edición argentina, a cargo de la gran @longo.julieta.
. . "Ningú s’escandalitza quan veu una dona nua en un anunci, en canvi, una dona que mostra els pits per alimentar una criatura és molt més qüestionada. . El pit lactant és l’antítesi del pit cosificat pel sistema capitalista i la societat consumista. És important normalitzar la lactància materna". . Així ho afirmo a @directa.cat, en una conversa amb @saioabaleztena. L'entrevista, la podeu llegir al link de la bio. . . [EN CASTELLANO] . "Nadie se escandaliza cuando ve una mujer desnuda en un anuncio, en cambio, una mujer que muestra los pechos para alimentar a una criatura es mucho más cuestionada. . El pecho lactante es la antítesis del pecho cosificado por el sistema capitalista y la sociedad consumista. Es importante normalizar la lactancia materna". . Así lo afirmo en @ directa.cat, en una conversación con @saioabaleztena. La entrevista (en catalán), puede leerse el link de la bio.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: