presentació

[en castellano]

esther-vivasPeriodista especialitzada en anàlisi política, sistema agroalimentari i maternitats.

Llicenciada en periodisme i màster en sociologia. És autora d’una desena de llibres sobre aquests temes. Les seves darrers obres són El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación? (2014, Barcelona: Icaria ed.) i Sense Por (2013, Barcelona: Icaria ed.) Totes les seves publicacions poden consultar-se aquí.

Escriu regularment a El Periódico i a la revista Opcions. Participa a les tertúlies de televisió del Més 324, Los Desayunos de TVE, Bàsics Betevé, El Debat de la 1 i Vespre 24 i a la tertúlia radiofònica d’El matí a Ràdio 4. Col.labora amb el programa cultural Àrtic de Betevé i analitza el cantó fosc del que mengem a Sans i estalvis de Catalunya ràdio.

És professora del Màster d’Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona, del Màster en Desenvolupament i Cooperació de la Universitat Ramon Llull i del Màster sobre Comunicació dels Conflictes Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Forma part del Consell Científic d’ATTAC i el consell assessor de la revista Viento Sur. Guardonada amb el premi Biocultura 2015 al periodisme compromès amb el medi ambient.

 


%d bloggers like this: