presentació

[en castellano]

Periodista especialitzada en anàlisi política i social, maternitats i feminisme, i polítiques agroalimentàries i consum crític.

Llicenciada en periodisme i màster en sociologia. És autora d’una desena de llibres. Les seves darreres obres són Mama desobedient. Una mirada feminista a la maternitat (2019, Ara Llibres) i El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación? (2014, Barcelona: Icaria editorial). Totes les seves publicacions poden consultar-se aquí.

Escriu regularment a El Periódico i a la revista Opcions. Participa a les tertúlies de televisió del Més 324, Vespre 24, El Debat de La 1 i Bàsics Betevé; i a les tertúlies radiofòniques de Catalunya nit a Catalunya Ràdio i El matí a Ràdio 4.

És professora del Màster d’Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona i del Màster en Desenvolupament i Cooperació de la Universitat Ramon Llull.

És membre del consell assessor de la revista Viento Sur, i va ser guardonada amb el premi Biocultura 2015 al periodisme compromès amb el medi ambient.


%d bloggers like this: