presentació

[en castellano]

Periodista especialitzada en anàlisi política, sistema agroalimentari i maternitats.

Llicenciada en periodisme i màster en sociologia. És autora d’una desena de llibres sobre aquests temes. Les seves darreres obres són Mama desobedient (2019, Ara Llibres) i El negocio de la comida (2014, Barcelona: Icaria ed.). Totes les seves publicacions poden consultar-se aquí.

Escriu regularment a El Periódico, al digital Ets el que menges i a la revista Opcions. Participa a les tertúlies de televisió del Més 324, Bàsics Betevé, El Debat de la 1 i Vespre 24, a les tertúlies radiofòniques d’El Suplement a Catalunya RàdioEl matí a Ràdio 4A vivir que son dos días (edició estiu) a la Cadena SER; col.labora amb el programa cultural Àrtic de Betevé i parla de consum crític i alimentació saludable al Sans i estalvis de Cataunya ràdio.

És professora del Màster d’Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona, del Màster en Desenvolupament i Cooperació de la Universitat Ramon Llull i del Màster sobre Comunicació dels Conflictes Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

És membre del consell assessor de la revista Viento Sur, i va ser guardonada amb el premi Biocultura 2015 al periodisme compromès amb el medi ambient.


%d bloggers like this: