“El sistema ens empeny cap a un consum irracional i superflu”

Lletra petita | TV3

Està canviant el consum? Enmig d’una crisi econòmica duríssima, moltes veus plantegen el dilema de si podem seguir consumint tal com ho hem fet els darrers anys o estem obligats a decréixer. Com consumirem en el futur? Serà un consum més proper, de km 0, i sostenible?

Al primer món es menja, habitualment, tres vegades al dia. Tres vegades al dia, les persones prenen una decisió de consum que, en aquest cas, a més a més, té un impacte directe en la salut. Lletra petita analitza els pros i els contres dels productes ecològics i els compara amb els convencionals en el seu segon programa.

“Avui es penalitza l’agricultura ecològica, mentre es subvenciona l’agroindústria”

Els productes frescos arriben al plat procedents de tot arreu havent fet milers de quilòmetres. Amb aquest tipus de dieta, es pot continuar alimentant aquest món sense menjar-nos-el literalment

“La nostra alimentació ve determinada pels interessos d’un grapat de multinacionals”

Email
Whatsapp
Telegram
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok
LinkedIn
Cart Overview