No t’ho compro

Dilluns començo | TV3

Un informatiu futurista ens avisa de les conseqüències alimentàries de la situació actual. Un cop tornem al present, com si es tractés d’una pel·lícula de Tarantino, la Marta emprèn un viatge a l’estil road movie per capítols, amb l’objectiu d’aclarir els dubtes sobre consum, decisions de compra o impacte mediambiental.

La periodista Esther Vivas ens descobrirà el concepte de sobirania alimentària i constatarà que menjar és un acte polític. El divulgador Lluís Quevedo ens parlarà d’algunes paradoxes que amaguen coses que tenim tan assumides com que el cotxe elèctric és beneficiós o que embolcallar els aliments amb plàstic és un crim. Xerrarem amb una eminència de la Universitat de Harvard en neurologia: el doctor Álvaro Pascual Leone, per aprofundir en les decisions de compra, i de forma increïble, la Marta aconseguirà parlar de tu a tu amb el seu smartphone, entre moltes d’altres coses.

Email
Whatsapp
Telegram
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok
LinkedIn
Cart Overview