Diàleg entre Vandana Shiva i Esther Vivas

Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible | Ajuntament de Barcelona

Descobrim quins són els impactes del nostre sistema alimentari sobre el nostre planeta? Com afecta això a la pagesia? Quin paper hi juga la indústria alimentària? Què hi podem fer com a consumidors? Quin és el paper i la situació de les dones, que tradicionalment han alimentat al món?

Sobre aquestes qüestions, us oferim un diàleg amb Vandana Shiva (activista climàtica índia, filòsofa, feminista i autora de més de vint llibres i 300 articles en les revistes científiques més prestigioses del món) i Esther Vivas (activista, investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries).

Email
Whatsapp
Telegram
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok
LinkedIn
Cart Overview