Les necessàries resistències contra les oligarquies que ens governen

Una ressenya del llibre ‘Mumbai (Foro Social Mundial 2004)’

Mientras tanto

El Fòrum Social Mundial s’ha consolidat com un espai de trobada i d’articulació de moviments al llarg de les seves quatre edicions. No hi ha cap dubte que avui s’ha convertit en un dels referents més coneguts de la resistència a la mundialització neoliberal.

La darrera edició, celebrada a Mumbai, després d’un intens any de lluites i mobilitzacions, ha comportat l’emergència de nous desafiaments i la necessitat de plantejar i continuar discutint de cara al futur alguns problemes pendents (quin tipus d’organització és més convenient? , què ha de ser?, un espai?, un moviment?, i quina relació ha de mantenir amb els partits polítics?).

Seguir llegint la ressenya, aquí.

Email
Whatsapp
Telegram
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok
LinkedIn
Cart Overview