Els reptes de futur del comerç just

Salvador López Arnal | El Viejo Topo

Aquest nou assaig de la col·lecció d’Icària “Más Madera” està centrat en temes, amb arestes polèmiques, que són base i fonament de moviments socials i ciutadans d’importància creixent.

Cap a on va el comerç just? es pot interpretar com un intent de dissolució d’una paradoxa: Nestlé, Dole, Mc Donalds, afirmen que tenen productes de comerç just; Carrefour, Alcampo i altres grans superfícies celebren setmanes de comerç just, i tot això amb certificacions FLO, impulsades pel sector majoritari de la coordinadora moviment. D’altra banda, però, no són aquestes corporacions els enemics més decidits contra qualsevol concepció raonable de l’equitat en el comerç?

Seguir llegint la ressenya aquí.

Email
Whatsapp
Telegram
Instagram
Facebook
Twitter
TikTok
LinkedIn
Cart Overview